over

Inrichten, kleuren, (ver)bouwen, ondernemen, stylen, schilderen, fotograferen, ik vind het allemaal even leuk! Na diverse opleidingen interieurstyling en binnenhuisarchitectuur ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Dagelijks leer ik bij, ontdek nieuwe dingen en ben ik vol enthousiasme bezig. 

 

Samen met Chiel, Babette, Hugo en Philine woon ik in het Twentse dorp Enter.

 

Mijn stijl laat zich omschrijven als praktisch, puur, eenvoudig, licht, met natuurlijke materialen. Is jouw stijl een andere, ook dan kan ik je prima adviseren. Het belangrijkste doel is namelijk een eindresultaat neerzetten dat jouw persoonlijkheid weergeeft en waar jij je thuis voelt!
referenties

Saskia Slotman, 20 maart 2018

Voordat je begint met 'geld uitgeven' is bekend hoe het totale plaatje eruit komt te zien. Hierdoor ben ik uit mijn comfort zone gegaan qua kleuren/accessoires omdat ik wist dat het totale plaatje klopte. Ik ben erg blij met het eindresultaat dat verrassend is, maar heel goed passend bij onze stijl/wensen.

De begeleiding was erg persoonlijk en intensief en ik vond fijn dat Veronique openstond voor eigen inbreng. Een ander groot voordeel was dat vooraf een budget door mij werd gegeven en dat hier ook aan werd voldaan.