portfolio

verbouw woning met maatwerk keuken en kast

 

Deze woning uit 1974 is van top tot teen verbouwd. De keuken was klein en de L-vormige woonkamer een stuk groter. Dit gezin had als wens een heerlijke grote woonkeuken grenzend aan hun tuin en nog te bouwen veranda. Door een stuk van de woonkamer af te halen, wanden te verplaatsen en de kastenwand van de keuken in de hal te plaatsen is er een grote leefkeuken ontstaan. De basis is een gietvloer over de gehele begane grond, door de glazen taetsdeuren wordt het een licht en luchtig geheel.  

 

 

 


totaalontwerp schuurwoning


Samen met de architect onze woning ontworpen. 

 

verbouw woning en bijgebouw

 Deze woning is geheel verbouwd, incl. bijgebouw

 

 

 


totaalontwerp woonkamer en keuken

De bewoners van deze woning wilden graag een totale make-over van hun woonkamer en keuken, maar hun huidige keuken behouden. De losse bovenkastjes verwijderd, de afzuigkap vervangen voor een koof aan het plafond en de huidige bar (die ze niet gebruikten)  vervangen voor opbergkasten en een wijnkoelkast. Alle deurtjes zijn opnieuw gespoten in een chique donkere tint. De donkere vloertegel vervangen voor PVC.

 

In hun huidige L-vormige woonkamer hadden ze de hoekbank in het smalle gedeelte staan, daardoor deden ze niets met het overige deel van de grote woonkamer. Door de wand van de woonkamer en keuken  op te schuiven naar de woonkamer werd de woonkamer iets kleiner en de keuken  groter en daar heb ik een thuiswerkplek gecreëerd. De indeling van de woonkamer andersom gegooid, de haard meer naar het midden van de ruimte geschoven en een mooie kastenwand toegevoegd en een chill- / computerplek voor de kinderen.

 


interieurontwerp verbouw woning

In 2019 kwam de opdrachtgever naar mij toe met de vraag: ik wil graag in de oude woning van mijn moeder gaan wonen met mijn gezin, maar mijn vriendin ziet dat helemaal niet zitten. Kun jij een ontwerp maken, zodat ik haar kan overhalen om hier te gaan wonen? Ik heb een aantal indelingsvoorstellen gemaakt en laten zien wat er allemaal mogelijk is met de ruimte. 

 

Begin 2020 kwamen ze samen met leuk nieuws: hun oude huis verkocht en ze wilden graag dat ik een totaal interieurontwerp maakte voor de woonkamer en keuken, van een van de indelingen die ik in 2019 had voorgesteld. Ik heb de maatwerk keuken en het TV meubel met zitnis ontworpen. De keuken en woonkamer heb ik omgedraaid, zodat je vanaf de keuken de tuin in kunt en een schuifdeur geplaatst in de achtergevel. Over een tijdje kunnen ze vanuit hun keuken heerlijk genieten van hun nieuw te bouwen veranda.   

 

 


interieurontwerp ver- en uitbouw woning

Voor een familie uit Enter mocht ik vorig jaar al meedenken over een andere indeling van hun ouderlijk huis. Woonwensen: een grote leefkeuken, een kantoor / studeerkamer, een entree met veel kastruimte en meer licht in de woning. Aan de hand van een aantal indelingsvoorstellen zijn ze gaan nadenken over wat ze nu precies willen en wat de mogelijkheden zijn. Een paar maanden geleden vroegen ze of ik ook een totaal interieurontwerp voor ze wilde maken voor de begane grond.  Na een grote verbouwing, muren werden gesloopt en verplaatst en zo ontstond er een heerlijke grote leefkeuken! 

 

De beelden in het moodboard zijn gebruikt ter inspiratie en geen eigendom van Vero Interieurontwerp.


interieurontwerp verbouwing woning uit 1910

Voor het gezin van dit prachtige huis uit 1910 mocht ik een ontwerp maken voor bijna de gehele woning. Er is een kleine uitbouw gemaakt en daar hebben we de entree gecreëerd met een maatwerk kastenwand voor alle sporttassen, jassen en schoenen. 

De oude keuken is eruit gehaald, de indeling is veranderd en ik mocht een nieuwe maatwerk keuken ontwerpen. De woonkamer is opgesplitst in een speelkamer,  werk- / studeerplek en een zitgedeelte met open haard. Tussen de speelkamer/woonkamer en woonkeuken/woonkamer zijn mooie stalen deuren geplaatst.

Op de begane grond is de oude badkamer gesloopt, de indeling en ingang van de badkamer veranderd. Van het oude kantoor is weer, net zoals vroeger, een slaapkamer met inloopkast gemaakt, ook hebben we hier de plafonds eruit gehaald en kwamen de mooie, hoge plafonds uit 1910 weer tevoorschijn. De mooie houten visgraat vloer hebben we op de begane grond behouden, alleen in de keuken en entree hebben we gekozen voor grote 120x120 betonkleurige tegel.

 

In de woonkamer heb ik een maatwerk kast ontworpen met een heerlijke, knusse zitnis, met open vakken voor boeken en kunst en dichte vakken voor glazen en opbergruimte. Tevens heb ik een roomdivider geplaatst in de grote woonkamer met aan de ene kant de piano en aan de andere kant heb ik de TV in de wand weggewerkt. 

 

Op de eerste verdieping is op de grote overloop een extra badkamer gecreëerd met douche, toilet en dubbele wastafel voor de dochters. Alle slaapkamer hebben een mooi behangetje en een bijpassende kleur op de muur gekregen. In 1 slaapkamer hebben we onder de schuine kant een kastenwand met chillplek gemaakt.

 

In de kelder is een sauna met ruime badkamer incl. bad gecreëerd en een logeerkamer.

 


interieurontwerp kantoren, kantine, ontvangst en proefkeuken

Op dit moment ben ik druk bezig met het interieurontwerp voor dit bedrijfspand te Enschede. Bijgaand de eerste schetsen voor de indeling. Nu druk bezig met de indelingsmogelijkheden, de materiaalkeuze voor vloeren, wanden etc.

 


interieurontwerp begane grond en slaapkamer

Voor dit bestaande huis mocht ik een totaal interieurontwerp maken voor de begane grond en een maatwerkkast ontwerpen op de ouderslaapkamer. De bestaande donkere vloer op de begane grond bleef liggen. Om het geheel een warmere uitstraling te geven, heb ik de muren niet wit, maar een warme betonkleur gegeven, 1 wand groen gemaakt en veel houten elementen toegevoegd. Tevens heb ik een glazen wand met zwarte kozijnen tussen het nieuwe kantoor/computerruimte en de woonkamer geplaatst, zodat de ruimte wel afgesloten kan worden, maar dat het een ruimtelijk geheel blijft. Tussen de woonkamer en de keuken heb ik een doorkijkhaard geplaatst. Dit gezin met 3 jongens hebben zo ieder hun eigen plek om thuis te werken, huiswerk te maken of te gamen en niemand heeft last van elkaar.  De laatste 3 foto's zijn van hoe het voor de tijd was. 

 

De beelden in het moodboard zijn gebruikt ter inspiratie en geen eigendom van Vero Interieurontwerp.


interieurontwerp woonkamer

Voor deze opdrachtgevers heb ik een totaal interieurontwerp gemaakt voor hun woonkamer. Hun wens was om de ruimte voor de haard weer te gebruiken en daar een zit-/ leesplek te creëren. De marmeren schouw om de haard wordt verwijderd, rechts naast de haard wordt de wand verlengd en daar komt een inbouwkast in. Daarnaast hadden ze een plek nodig voor al hun boeken, hier heb ik een mooie donkere boekenkast voor ontworpen met bergruimte onderin. De witte deuren worden vervangen voor strakke zwarte deuren met glas en zwart deurbeslag. De bewoners gaan binnenkort aan de slag. Binnenkort de foto's van het resultaat!

 

De beelden in het moodboard zijn gebruikt ter inspiratie en geen eigendom van Vero Interieurontwerp.


interieurontwerp bungalow

Voor deze bungalow heb ik een totaalontwerp gemaakt. In eerste instantie was het 1 grote ruimte en wilde de bewoonster de huidige keuken opnieuw schilderen. Na verschillende indelingsmogelijkheden heeft ze voor dit ontwerp gekozen. Ik heb de keuken verplaatst naar de andere kant van de bungalow, zodat ze vanuit de nieuwe keuken veel gebruik kan maken van de veranda en tuin. De keukenwand heb ik gebruikt als roomdivider, zodat er 2 ruimtes ontstaan. Hier het eindresultaat! De bewoonster blij, ik blij! interieurontwerp kantoor

Vero Interieurontwerp ontwerpt niet alleen particuliere woningen, maar werkt ook graag aan zakelijke projecten. Het lange bureau aan de wand heb ik zelf ontworpen en door een interieur bouwer op maat laten maken. Het blad loopt van wand naar wand door de kastenwand.

 


indelingsvoorstellen bestaande woning

Door een gezin werd ik benaderd om mee te denken over de verbouwing van hun aangekochte woning. Ze wilden graag samen met mij kijken welke indelingen er mogelijk waren die goed pasten bij hun leefsituatie. Samen bekeken we de opties, zodat ze met een concreet plan hun aannemer konden benaderen.  Door een wand er uit te breken hebben ze nu hun gewenste grote leefkeuken gecreëerd. Zie hier het eindresultaat !

 


interieurontwerp coach ruimte en slaapkamer

Voor een opdrachtgever uit Enter mocht ik een ontwerp maken voor de bovenverdieping van hun woning. Er is een coach ruimte gemaakt, de overloop is gerestyled en de master bedroom heeft een make-over gekregen. Ook zijn alle slaapkamers opnieuw geschilderd in rustige kleuren. Voor de coach ruimte koos ik voor een gedurfde aqua blauwe kleur in combinatie met zwart, cognac en hout. Zie hier de voor en na foto's van het project. Zo werd de gehele bovenverdieping een fris en warm geheel, waar de bewoners hopelijk heel veel jaren plezier van gaan hebben!

 

De beelden in het moodboard zijn gebruikt ter inspiratie en geen eigendom van Vero Interieurontwerp.


totale begeleiding appartement voor zakelijk gebruik

De totale vrijheid om van A tot Z binnen budget een appartement in te richten voor zakelijk gebruik. Van een onafgewerkt appartement naar volledig ingerichte leefruimte. Ontwerp, inrichting, inventaris, vloer- en wandafwerking, verlichting, raamdecoratie, linnengoed, witgoed volledig verzorgd.

 


styling- en kleuradvies woonkamer

Wensen van dit gezin uit Enter: een leeshoek, een gamehoek en een lekkere bank waar ze met z'n allen op kunnen zitten. Uiteindelijk gekozen voor een kleurenpalet van zwart, grijs en groen-/limetinten. Dit zorgt voor een mooie rustige en warme basis. 


make-over woonkamer en keuken

Hij houdt van glam chic, zij van modern met natuurlijk materialen. Ontwerp gemaakt voor de indeling, meubels, kleuren, materialen en verlichting. 

 interieuradvies woonkamer, TV kamer en keuken

Voor een familie uit Wierden mocht ik een plan maken om hun woonkamer opnieuw in te richten.  Naast advies voor kleur, vloer, haard incl. onderkast, verlichting en nieuwe meubels heb ik een ontwerp gemaakt voor een boekenkast in de TV kamer en geholpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken. Door jaloezieën in de woonkamer en TV kamer te plaatsen is er veel meer licht in de leefruimtes gecreëerd. Kijk voor het resultaat naar de voor en na foto's. De shoppinglist met de nieuw aan te schaffen accessoires gaan ze nog mee aan de slag!

 

Mooi compliment van opdrachtgever: we kijken weer TV in de woonkamer en eten weer aan de eettafel bij de keuken i.p.v. in de TV kamer.