portfolio

totaalontwerp schuurwoning

Vero Interieurontwerp 

 


interieurontwerp kantoor

Vero Interieurontwerp ontwerpt niet alleen particuliere woningen, maar werkt ook graag aan zakelijke projecten. Het lange bureau aan de wand heb ik zelf ontworpen en door een interieur bouwer op maat laten maken. Het blad loopt van wand naar wand door de kastenwand.

 


indelingsvoorstellen bestaande woning

Door een gezin werd ik benaderd om mee te denken over de verbouwing van hun aangekochte woning. Ze wilden graag samen met mij kijken welke indelingen er mogelijk waren die goed pasten bij hun leefsituatie. Samen bekeken we de opties, zodat ze met een concreet plan hun aannemer konden benaderen.  Door een wand er uit te breken hebben ze nu hun gewenste grote leefkeuken gecreëerd. Zie hier het eindresultaat !

 


interieurontwerp vrijstaande woning

Voor deze vrijstaande woning in Rijssen heb ik een totaalplan gemaakt voor bijna de gehele benedenverdieping. De wensen van de klant waren warme, natuurlijke tinten en daar heb ik een vleugje kleur in aangebracht. Door middel van warme kleuren en materialen maakte ik van de woning een echt knus familiehuis. Foto's van het resultaat volgen z.s.m.

 


interieurontwerp twee onder een kap woning

Voor een familie uit Enter mocht ik vorig jaar al meedenken over een andere indeling van hun ouderlijk huis. Woonwensen: een grote leefkeuken, een kantoor / studeerkamer, een entree met veel kastruimte en meer licht in de woning. Aan de hand van een aantal indelingsvoorstellen zijn ze gaan nadenken over wat ze nu precies willen en wat de mogelijkheden zijn. Een paar maanden geleden vroegen ze of ik ook een totaal interieurontwerp voor ze wilde maken. Begin volgend jaar starten ze met deze grote verbouwing, muren worden gesloopt of verplaatst en zo ontstaat er straks een lichte leefkeuken!  

 


interieurontwerp coach ruimte en slaapkamer

Voor een opdrachtgever uit Enter mocht ik een ontwerp maken voor de bovenverdieping van hun woning. Er is een coach ruimte gemaakt, de overloop is gerestyled en de master bedroom heeft een make-over gekregen. Ook zijn alle slaapkamers opnieuw geschilderd in rustige kleuren. Voor de coach ruimte koos ik voor een gedurfde aqua blauwe kleur in combinatie met zwart, cognac en hout. Zie hier de voor en na foto's van het project. Zo werd de gehele bovenverdieping een fris en warm geheel, waar de bewoners hopelijk heel veel jaren plezier van gaan hebben!


interieurontwerp bungalow

Voor deze opdrachtgeefster mocht ik een interieurontwerp maken voor haar bungalow. Eerst wilde ze de keukenkastjes van de huidige keuken opnieuw schilderen, maar na verschillende indelingsmogelijkheden heeft ze gekozen voor dit ontwerp. De keuken wordt verplaatst naar de andere kant van de bungalow, zodat ze vanuit de nieuwe keuken veel gebruik kan maken van de veranda. Ze starten binnenkort al met de uitvoering! Foto's van het eindresultaat volgen z.s.m.


interieurontwerp nieuwbouwwoning

Voor een gezin in Nijverdal mocht ik een interieurontwerp maken voor hun woonkamer en keuken. Ik heb verschillende indelingsmogelijkheden gemaakt, ben benieuwd welke ze gaan kiezen! De woning is nog in aanbouw, ze kunnen alvast nadenken over de verschillende indelingen.

 


interieurontwerp woonkamer en -keuken

Voor een gezin in Haaksbergen mocht ik een interieurontwerp maken voor hun woonkamer en pas uitgebouwde woonkeuken. Ze zijn al begonnen met de uitvoering, foto's van het eindresultaat volgen zsm!

 


totale begeleiding appartement voor zakelijk gebruik

De totale vrijheid om van A tot Z binnen budget een appartement in te richten voor zakelijk gebruik. Van een onafgewerkt appartement naar volledig ingerichte leefruimte. Ontwerp, inrichting, inventaris, vloer- en wandafwerking, verlichting, raamdecoratie, linnengoed, witgoed volledig verzorgd.

 


styling- en kleuradvies woonkamer

Wensen van dit gezin uit Enter: een leeshoek, een gamehoek en een lekkere bank waar ze met z'n allen op kunnen zitten. Uiteindelijk gekozen voor een kleurenpalet van zwart, grijs en groen-/limetinten. Dit zorgt voor een mooie rustige en warme basis. 


make-over woonkamer en keuken

Hij houdt van glam chic, zij van modern met natuurlijk materialen. Ontwerp gemaakt voor de indeling, meubels, kleuren, materialen en verlichting. 

 


interieuradvies woonkamer

Voor een gezin uit Rijssen mocht ik de woonkamer opnieuw inrichten. Hun wensen: nieuwe meubels, meer licht, een lees-/chillplek, een open haard en zitruimte voor 8 personen. Het resultaat: een fris, kleurrijk en warm geheel! 

 


stylingadvies slaapkamer

Slaapkamer metamorfose: het fotobehang en de natuurlijke materialen geeft de ruimte warmte en gezelligheid!


stylingadvies woonkeuken met een Scandinavische twist

Voor deze opdrachtgever heb ik advies gegeven over de kleuren op de wanden, de vloer, de verlichting en de meubels. De kleur Early Dew vormt het uitgangspunt. Deze kleur wordt aangevuld met verschillende grijzen, pastelroze en wit. Ook wilden de bewoners graag een extra werkplek creëren in de keuken. De ensuite deuren zijn iets verder naar de woonkamer geplaatst, zodat er een mooie ruime leefkeuken ontstaat. Het resultaat: een moderne en frisse keuken met een Scandinavische twist!


interieuradvies woonkamer, TV kamer en keuken

Voor een familie uit Wierden mocht ik een plan maken om hun woonkamer opnieuw in te richten.  Naast advies voor kleur, vloer, haard incl. onderkast, verlichting en nieuwe meubels heb ik een ontwerp gemaakt voor een boekenkast in de TV kamer en geholpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken. Door jaloezieën in de woonkamer en TV kamer te plaatsen is er veel meer licht in de leefruimtes gecreëerd. Kijk voor het resultaat naar de voor en na foto's. De shoppinglist met de nieuw aan te schaffen accessoires gaan ze nog mee aan de slag!

 

Mooi compliment van opdrachtgever: we kijken weer TV in de woonkamer en eten weer aan de eettafel bij de keuken i.p.v. in de TV kamer. 

 


styling- en kleuradvies slaapkamer

Voor een jongen maakte ik een interieurontwerp voor zijn slaapkamer. 1 wand is bekleed met steigerplanken behang en 2 wanden zijn in een mooie, stoere, groene tint geschilderd. Zie het resultaat op de foto's! 

 

 


kleuradvies 5 vakantiewoningen

Voor 5 vakantiehuizen in verschillende stijlen een kleuradvies gegeven en samen met de eigenaresse van het vakantiepark

een middagje accessoires geshopt.

 interieuradvies woonkamer

Voor dit gezin mocht ik een plan maken om de woonkamer opnieuw in te richten, alle oude meubels eruit en alles nieuw: vloer, wanden, raambekleding, meubels en accessoires. Hierboven een gedeelte uit het advies, het plan is bijna gereed, foto's volgen binnenkort!


kleuradvies appartement