portfolio

interieurontwerp verbouw woning

In 2019 kwam de opdrachtgever naar mij toe met de vraag: ik wil graag in de oude woning van mijn moeder gaan wonen met mijn gezin, maar mijn vriendin ziet dat helemaal niet zitten. Kun jij een ontwerp maken, zodat ik haar kan overhalen om hier te gaan wonen? Ik heb een aantal indelingsvoorstellen gemaakt en laten zien wat er allemaal mogelijk is met de ruimte. 

 

Begin 2020 kwamen ze samen met leuk nieuws: oude huis verkocht en wilden graag dat ik een totaal interieurontwerp maakte, voor de woonkamer en keuken, van een van de indelingen die ik in 2019 had voorgesteld. Ik heb de maatwerk keuken en het TV meubel met zitnis ontworpen. De keuken en woonkamer heb ik omgedraaid, zodat je vanaf de keuken de tuin in kunt en een schuifdeur geplaatst in de achtergevel. Over een tijdje kunnen ze vanuit hun keuken heerlijk genieten van hun nieuw te bouwen veranda.   

 

 


interieurontwerp ver- en uitbouw woning

Voor een familie uit Enter mocht ik vorig jaar al meedenken over een andere indeling van hun ouderlijk huis. Woonwensen: een grote leefkeuken, een kantoor / studeerkamer, een entree met veel kastruimte en meer licht in de woning. Aan de hand van een aantal indelingsvoorstellen zijn ze gaan nadenken over wat ze nu precies willen en wat de mogelijkheden zijn. Een paar maanden geleden vroegen ze of ik ook een totaal interieurontwerp voor ze wilde maken voor de begane grond.  Na een grote verbouwing, muren werden gesloopt en verplaatst en zo ontstond er een heerlijke grote leefkeuken! 

 

De beelden in het moodboard zijn gebruikt ter inspiratie en geen eigendom van Vero Interieurontwerp.


interieurontwerp verbouwing woning uit 1910

Voor het gezin van dit prachtige huis uit 1910 mocht ik een ontwerp maken voor bijna de gehele woning. Er is een kleine uitbouw gemaakt en daar hebben we de entree gecreëerd met een maatwerk kastenwand voor alle sporttassen, jassen en schoenen. 

De oude keuken is eruit gehaald, de indeling is veranderd en ik mocht een nieuwe maatwerk keuken ontwerpen. De woonkamer is opgesplitst in een speelkamer,  werk- / studeerplek en een zitgedeelte met open haard. Tussen de speelkamer/woonkamer en woonkeuken/woonkamer zijn mooie stalen deuren geplaatst.

Op de begane grond is de oude badkamer gesloopt, de indeling en ingang van de badkamer veranderd. Van het oude kantoor is weer, net zoals vroeger, een slaapkamer met inloopkast gemaakt, ook hebben we hier de plafonds eruit gehaald en kwamen de mooie, hoge plafonds uit 1910 weer tevoorschijn. De mooie houten visgraat vloer hebben we op de begane grond behouden, alleen in de keuken en entree hebben we gekozen voor grote 120x120 betonkleurige tegel.

 

In de woonkamer heb ik een maatwerk kast ontworpen met een heerlijke, knusse zitnis, met open vakken voor boeken en kunst en dichte vakken voor glazen en opbergruimte. Tevens heb ik een roomdivider geplaatst in de grote woonkamer met aan de ene kant de piano en aan de andere kant heb ik de TV in de wand weggewerkt. 

 

Op de eerste verdieping is op de grote overloop een extra badkamer gecreëerd met douche, toilet en dubbele wastafel voor de dochters. Alle slaapkamer hebben een mooi behangetje en een bijpassende kleur op de muur gekregen. In 1 slaapkamer hebben we onder de schuine kant een kastenwand met chillplek gemaakt.

 

In de kelder is een sauna met ruime badkamer incl. bad gecreëerd en een logeerkamer.

 


interieurontwerp kantoren, kantine, ontvangst en proefkeuken

Op dit moment ben ik druk bezig met het interieurontwerp voor dit bedrijfspand te Enschede. Bijgaand de eerste schetsen voor de indeling. Nu druk bezig met de indelingsmogelijkheden, de materiaalkeuze voor vloeren, wanden etc.

 


interieurontwerp begane grond en slaapkamer

Voor dit bestaande huis mocht ik een totaal interieurontwerp maken voor de begane grond en een maatwerkkast ontwerpen op de ouderslaapkamer. De bestaande donkere vloer op de begane grond bleef liggen. Om het geheel een warmere uitstraling te geven, heb ik de muren niet wit, maar een warme betonkleur gegeven, 1 wand groen gemaakt en veel houten elementen toegevoegd. Tevens heb ik een glazen wand met zwarte kozijnen tussen het nieuwe kantoor/computerruimte en de woonkamer geplaatst, zodat de ruimte wel afgesloten kan worden, maar dat het een ruimtelijk geheel blijft. Tussen de woonkamer en de keuken heb ik een doorkijkhaard geplaatst. Dit gezin met 3 jongens hebben zo ieder hun eigen plek om thuis te werken, huiswerk te maken of te gamen en niemand heeft last van elkaar.  De laatste 3 foto's zijn van hoe het voor de tijd was. 

 

De beelden in het moodboard zijn gebruikt ter inspiratie en geen eigendom van Vero Interieurontwerp.


3d ontwerp woonkeuken en werkkamer voor nieuwbouwwoning

Voor de bewoners van dit prachtige nieuwbouw huis mocht ik een ontwerp maken voor een maatwerk keuken en hun werkkamer. De maatwerk keuken bestaat uit een stalen eiland gecombineerd met een robuust houten eiken achterwand. Voor de werkkamer heb ik 2 verschillende indelingen gemaakt. 

 


interieurontwerp woonkamer

Voor deze bewoners mocht ik een interieurontwerp maken voor hun woonkamer. In de iets smalle woonkamer heb ik gekozen voor een modulaire bank, die je aan beide kanten kunt gebruiken, op deze manier heb ik een zitje bij de open haard en bij de TV gecreëerd. Naast de open haard tevens nog een bankje / dressoir gemaakt waar je hout onder kunt leggen en waar je wat op kunt zetten of op kunt gaan zitten. De kast aan de wand bij de TV is een maatwerk ontwerp. Het is een fijne woonkamer geworden met genoeg ruimte voor het hele gezin!

 


3d ontwerp verbouwing deel tot woonhuis

Achter deze deeldeuren wordt een woonhuis gecreëerd. Voor deze leuke opdrachtgevers mocht ik een 3D ontwerp maken voor de begane grond en de 1ste verdieping van hun toekomstige woning. De huidige deel wordt omgetoverd naar een woonhuis. Om een beter beeld te krijgen hoe het er straks daadwerkelijk uit komt te zien, vroegen ze of ik hun bouwtekening kon vertalen in een 3D ontwerp, zie hier het resultaat. Door het 3D ontwerp zijn er nog kleine aanpassingen gemaakt in het huidige ontwerp. Zo was de speelkamer bijvoorbeeld erg klein en kon er wel een stukje af van de woonkamer, indeling badkamer is veranderd en een aantal deuren zijn verplaatst. 

 

De verbouwing kan beginnen!! 

 


kleur- en materiaaladvies woning

Voor deze opdrachtgevers heb ik een kleur- en materiaaladvies mogen geven voor de wanden en vloeren voor de gehele woning. Hun wens was om hun huis uit 1910 in oude stijl te restylen. Ik heb gekozen voor lichte kozijnen met donkere deuren en licht pastelkleurige wanden. Pastelkleuren zijn heel fris en licht en geven structuur en kracht aan je interieur. Door de lichte kleuren oogt de woning een stuk ruimer. De donkere deuren zorgen voor contrast, wat verrassend goed werkt.  Een pluspunt is dat de houten vloer extra opvalt. De bewoners verbouwen het huis helemaal zelf: een hele klus! Eind 2019 foto's van het eindresultaat!

 

De beelden in het moodboard zijn gebruikt ter inspiratie en geen eigendom van Vero Interieurontwerp.


interieurontwerp woonkamer

Voor deze opdrachtgevers heb ik een totaal interieurontwerp gemaakt voor hun woonkamer. Hun wens was om de ruimte voor de haard weer te gebruiken en daar een zit-/ leesplek te creëren. De marmeren schouw om de haard wordt verwijderd, rechts naast de haard wordt de wand verlengd en daar komt een inbouwkast in. Daarnaast hadden ze een plek nodig voor al hun boeken, hier heb ik een mooie donkere boekenkast voor ontworpen met bergruimte onderin. De witte deuren worden vervangen voor strakke zwarte deuren met glas en zwart deurbeslag. De bewoners gaan binnenkort aan de slag. Binnenkort de foto's van het resultaat!

 

De beelden in het moodboard zijn gebruikt ter inspiratie en geen eigendom van Vero Interieurontwerp.


interieurontwerp woonkamer

Voor deze opdrachtgevers mocht ik een ontwerp maken voor hun woonkamer. Voor de ramen hingen inbetween en gordijnen, deze maakten de ruimte kleiner en je hield bijna geen wand over. Geadviseerd om te kiezen voor jaloezieën of plissé, waardoor er veel meer ruimte ontstaat. De opdrachtgeefster houdt van kleur en natuurlijke tinten, daarom gekozen voor olijfgroen met accentkleur okergeel. Gekozen voor een bank op hoge pootjes dat het ruimtelijk effect verhoogd. Achter de bank een kast voor speelgoed geplaatst. De bewoners zijn helemaal enthousiast om aan de slag te gaan. Binnenkort de foto's van het resultaat!

 

De beelden in het moodboard zijn gebruikt ter inspiratie en geen eigendom van Vero Interieurontwerp.


interieurontwerp bungalow

Voor deze bungalow heb ik een totaalontwerp gemaakt. In eerste instantie was het 1 grote ruimte en wilde de bewoonster de huidige keuken opnieuw schilderen. Na verschillende indelingsmogelijkheden heeft ze voor dit ontwerp gekozen. Ik heb de keuken verplaatst naar de andere kant van de bungalow, zodat ze vanuit de nieuwe keuken veel gebruik kan maken van de veranda en tuin. De keukenwand heb ik gebruikt als roomdivider, zodat er 2 ruimtes ontstaan. Hier het eindresultaat! De bewoonster blij, ik blij! 


totaalontwerp schuurwoning

Vero Interieurontwerp 

 


interieurontwerp kantoor

Vero Interieurontwerp ontwerpt niet alleen particuliere woningen, maar werkt ook graag aan zakelijke projecten. Het lange bureau aan de wand heb ik zelf ontworpen en door een interieur bouwer op maat laten maken. Het blad loopt van wand naar wand door de kastenwand.

 


indelingsvoorstellen bestaande woning

Door een gezin werd ik benaderd om mee te denken over de verbouwing van hun aangekochte woning. Ze wilden graag samen met mij kijken welke indelingen er mogelijk waren die goed pasten bij hun leefsituatie. Samen bekeken we de opties, zodat ze met een concreet plan hun aannemer konden benaderen.  Door een wand er uit te breken hebben ze nu hun gewenste grote leefkeuken gecreëerd. Zie hier het eindresultaat !

 


interieurontwerp vrijstaande woning

Voor deze vrijstaande woning in Rijssen heb ik een totaalplan gemaakt voor bijna de gehele benedenverdieping. De wensen van de klant waren warme, natuurlijke tinten en daar heb ik een vleugje kleur in aangebracht. Door middel van warme kleuren en materialen maakte ik van de woning een echt knus familiehuis. Foto's van het resultaat volgen z.s.m.

 

De beelden in het moodboard zijn gebruikt ter inspiratie en geen eigendom van Vero Interieurontwerp. 


interieurontwerp coach ruimte en slaapkamer

Voor een opdrachtgever uit Enter mocht ik een ontwerp maken voor de bovenverdieping van hun woning. Er is een coach ruimte gemaakt, de overloop is gerestyled en de master bedroom heeft een make-over gekregen. Ook zijn alle slaapkamers opnieuw geschilderd in rustige kleuren. Voor de coach ruimte koos ik voor een gedurfde aqua blauwe kleur in combinatie met zwart, cognac en hout. Zie hier de voor en na foto's van het project. Zo werd de gehele bovenverdieping een fris en warm geheel, waar de bewoners hopelijk heel veel jaren plezier van gaan hebben!

 

De beelden in het moodboard zijn gebruikt ter inspiratie en geen eigendom van Vero Interieurontwerp.


interieurontwerp nieuwbouwwoning

Voor een gezin in Nijverdal mocht ik een interieurontwerp maken voor hun woonkamer en keuken. Ik heb verschillende indelingsmogelijkheden gemaakt, ben benieuwd welke ze gaan kiezen! De woning is nog in aanbouw, ze kunnen alvast nadenken over de verschillende indelingen.

 


interieurontwerp woonkamer en -keuken

Voor een gezin in Haaksbergen mocht ik een interieurontwerp maken voor hun woonkamer en pas uitgebouwde woonkeuken. Ze zijn al begonnen met de uitvoering, foto's van het eindresultaat volgen zsm!

 

De beelden in het moodboard zijn gebruikt ter inspiratie en geen eigendom van Vero Interieurontwerp.

 


totale begeleiding appartement voor zakelijk gebruik

De totale vrijheid om van A tot Z binnen budget een appartement in te richten voor zakelijk gebruik. Van een onafgewerkt appartement naar volledig ingerichte leefruimte. Ontwerp, inrichting, inventaris, vloer- en wandafwerking, verlichting, raamdecoratie, linnengoed, witgoed volledig verzorgd.

 


styling- en kleuradvies woonkamer

Wensen van dit gezin uit Enter: een leeshoek, een gamehoek en een lekkere bank waar ze met z'n allen op kunnen zitten. Uiteindelijk gekozen voor een kleurenpalet van zwart, grijs en groen-/limetinten. Dit zorgt voor een mooie rustige en warme basis. 


make-over woonkamer en keuken

Hij houdt van glam chic, zij van modern met natuurlijk materialen. Ontwerp gemaakt voor de indeling, meubels, kleuren, materialen en verlichting. 

 


interieuradvies woonkamer

Voor een gezin uit Rijssen mocht ik de woonkamer opnieuw inrichten. Hun wensen: nieuwe meubels, meer licht, een lees-/chillplek, een open haard en zitruimte voor 8 personen. Het resultaat: een fris, kleurrijk en warm geheel! 

 


stylingadvies slaapkamer

Slaapkamer metamorfose: het fotobehang en de natuurlijke materialen geeft de ruimte warmte en gezelligheid!


stylingadvies woonkeuken met een Scandinavische twist

Voor deze opdrachtgever heb ik advies gegeven over de kleuren op de wanden, de vloer, de verlichting en de meubels. De kleur Early Dew vormt het uitgangspunt. Deze kleur wordt aangevuld met verschillende grijzen, pastelroze en wit. Ook wilden de bewoners graag een extra werkplek creëren in de keuken. De ensuite deuren zijn iets verder naar de woonkamer geplaatst, zodat er een mooie ruime leefkeuken ontstaat. Het resultaat: een moderne en frisse keuken met een Scandinavische twist!


interieuradvies woonkamer, TV kamer en keuken

Voor een familie uit Wierden mocht ik een plan maken om hun woonkamer opnieuw in te richten.  Naast advies voor kleur, vloer, haard incl. onderkast, verlichting en nieuwe meubels heb ik een ontwerp gemaakt voor een boekenkast in de TV kamer en geholpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken. Door jaloezieën in de woonkamer en TV kamer te plaatsen is er veel meer licht in de leefruimtes gecreëerd. Kijk voor het resultaat naar de voor en na foto's. De shoppinglist met de nieuw aan te schaffen accessoires gaan ze nog mee aan de slag!

 

Mooi compliment van opdrachtgever: we kijken weer TV in de woonkamer en eten weer aan de eettafel bij de keuken i.p.v. in de TV kamer. 

 


styling- en kleuradvies slaapkamer

Voor een jongen maakte ik een interieurontwerp voor zijn slaapkamer. 1 wand is bekleed met steigerplanken behang en 2 wanden zijn in een mooie, stoere, groene tint geschilderd. Zie het resultaat op de foto's! 

 

 


kleuradvies 5 vakantiewoningen

Voor 5 vakantiehuizen in verschillende stijlen een kleuradvies gegeven en samen met de eigenaresse van het vakantiepark

een middagje accessoires geshopt.

 kleuradvies appartement