portfolio

stylingadvies slaapkamer

Slaapkamer metamorfose: door het fotobehang is de muur echt een eyecather geworden! De natuurlijke materialen zoals hout krijgt de ruimte meer warmte!


styling- en kleuradvies woonkamer

Voor een gezin mocht ik een interieurontwerp maken bestaande uit: een indelingsplan, meubelplan, verlichtingsplan, kleuren- en materialenplan en accessoires inclusief shoppinglist. Wensen: een leeshoek, een gamehoek en een lekkere bank waar ze met z'n allen op kunnen zitten TV kijken. Ik heb gekozen voor een kleurenpalet van zwart, grijs en groentinten. Dit zorgt voor een mooie rustige en warme basis. Door het gebruik van limegroen krijgt het interieur extra lef. Door natuurlijke materialen toe te voegen, zoals vilten kussens, leer, hout en koperen accenten krijgt de ruimte meer warmte en gezelligheid. Foto's van het resultaat volgen!


make-over woonkamer en keuken

Voor een jong stel mocht ik een ontwerp maken voor de indeling, meubels, kleuren, materialen en verlichting voor hun appartement. De styling was een leuke uitdaging. Hij houdt van Eric Kuster stijl en zij van modern, natuurlijke kleuren en petrol. Hier zie je het moodboard uit het plan, binnenkort gaan ze het plan uitvoeren, dan volgen de foto's!


stylingadvies woonkeuken met een Scandinavische twist

Voor deze opdrachtgever heb ik advies gegeven over de kleuren op de wanden, de vloer, de verlichting en de meubels. De kleur Early Dew vormt het uitgangspunt. Deze kleur wordt aangevuld met verschillende grijzen, pastelroze en wit. Ook wilden de bewoners graag een extra werkplek creëren in de keuken. De ensuite deuren zijn iets verder naar de woonkamer geplaatst, zodat er een mooie ruime leefkeuken ontstaat. Het resultaat: een moderne en frisse keuken met een Scandinavische twist!


interieuradvies woonkamer, TV kamer en keuken

Voor een familie uit Wierden mocht ik een plan maken om hun woonkamer opnieuw in te richten.  Naast advies voor kleur, vloer, haard incl. onderkast, verlichting en nieuwe meubels heb ik een ontwerp gemaakt voor een boekenkast in de TV kamer en geholpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken. Door jaloezieën in de woonkamer en TV kamer te plaatsen is er veel meer licht in de leefruimtes gecreëerd. Kijk voor het resultaat naar de voor en na foto's. De shoppinglist met de nieuw aan te schaffen accessoires gaan ze nog mee aan de slag!

 

Mooi compliment van opdrachtgever: we kijken weer TV in de woonkamer en eten weer aan de eettafel bij de keuken i.p.v. in de TV kamer. 

 


styling- en kleuradvies slaapkamer

Voor een jongen maakte ik een interieurontwerp voor zijn slaapkamer. 1 wand is bekleed met steigerplanken behang en 2 wanden zijn in een mooie, stoere, groene tint geschilderd. Zie het resultaat op de foto's! 

 

 


kleuradvies 5 vakantiewoningen

Voor 5 vakantiehuizen in verschillende stijlen een kleuradvies gegeven en samen met de eigenaresse van het vakantiepark

een middagje accessoires geshopt.

 interieuradvies woonkamer

Voor een gezin uit Rijssen mocht ik de woonkamer opnieuw stylen. 


interieuradvies woonkamer

Voor dit gezin mocht ik een plan maken om de woonkamer opnieuw in te richten, alle oude meubels eruit en alles nieuw: vloer, wanden, raambekleding, meubels en accessoires. Hierboven een gedeelte uit het advies, het plan is bijna gereed, foto's volgen binnenkort!


kleuradvies appartement