top of page
chiela-vero-13jan-websiteresolutie-2.jpg

"VAKANTIEGEVOEL IN JE EIGEN WONING!"

Met het idee voor een multifunctionele aanbouw/badhuis kwamen wij in contact met Veronique. De uitdaging was om in deze ruimte een huiselijk sfeer te creëren die in de zomermaanden ook bestand is tegen natte zwemkleding en chillende pubers.

 

Veronique heeft ons hierbij uitstekend geholpen met creatieve en verrassende ideeën. Zo is o.a. de bank bekleed met een buitenstof en is het vloerkleed gemaakt van oude petflessen en hierdoor geschikt voor gebruik buiten.

Wat ons in het hele proces erg heeft geholpen zijn de 3D visualisaties en voorbeelden van kleuren en materialen. Doordat Veronique ook aangeeft in welke winkels dingen verkrijgbaar zijn, konden wij altijd goed voorbereid en gericht op pad. Dit heeft ons veel tijd bespaard. Door de Scandinavische twist en het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen hebben wij elke dag het gevoel op vakantie te zijn in onze eigen woning.

Groet, Karin en Arthur
chiela-personalbrandingshoot-81 kopie.jpg

"WE GENIETEN ELKE DAG VAN ONS FIJNE HUIS!"

Ons huis heeft een totale renovatie ondergaan incl. nieuwe indeling voor de begane grond. Veronique denkt heel praktisch mee en luistert goed naar onze wensen. Ze bracht nieuwe inzichten waar we zelf niet op gekomen waren.

 

Je krijgt al een heel goed gevoel van de grootte van de ruimtes door de 3D tekeningen. Door het meubel-, kleuren- en materialenplan weet je al heel goed wat je moet kopen en dit scheelt erg veel tijd en neemt veel twijfels weg. Tevens kon ik Veronique elke keer vragen om haar advies. Ze is heel creatief, professioneel, vriendelijk en weet van aanpakken.

Lieve groet, Christian en Nienke

"ONS NIEUWE HUIS IS ECHT EEN THUIS GEWORDEN!"

Veronique heeft ons geweldig geholpen bij de inrichting van ons nieuwe huis. Ze denkt goed mee, heeft creatieve ideeën en is heel praktisch en nuchter ingesteld. En ook niet onbelangrijk: ze is heel prettig en gezellig in de omgang. Mede dankzij haar is ons nieuwe huis een echt thuis geworden!

Rieneke en Eduard
Vero Woning Notter-0416.jpg
chiela-vero-13jan-websiteresolutie-58.jpg

"HET IS NOG MOOIER DAN VERWACHT!"

Veronique heeft ons van begin tot eindresultaat goed begeleid in onder andere het ontwerp, advies over meubels en kleuren en materialen. 

 

Ze kijkt goed wat bij je past en overlegd zowel met ons als met bijv. de interieurbouwer. Wij vonden het prettig dat er al een stukje voorwerk was gedaan, dit ont zorgde ons en hierdoor konden we doelgerichter onze meubels kopen. Met het eindresultaat zijn wij super tevreden, het is precies zoals we het voor ogen hadden of eigenlijk nog mooier!

Lyanne en Wilco

"DE INDELING VAN ONS HUIS IS HEEL PRAKTISCH!"

Een jaar geleden heeft Veronique ons geholpen met het opnieuw indelen van ons huis (kleuradvies, ruimteplan, maatwerk keuken en kasten, lichtplan). Veronique luisterde goed naar onze wensen en verwerkte veel daarvan direct in haar 3D Sketch-Up, waardoor we vlot betere keuzes konden maken. Wat we erg prettig vonden is dat Veronique overzichtelijk werkt en plezierig communiceert. Wij zijn heel blij met het resultaat! De indeling van ons huis is mooi geworden en vooral heel praktisch, zonder Veronique was dit niet gelukt!

Jacqueline en Erik
fotodoorchiela-vero-wierden-HR-18.jpg

"EEN VERRASSEND EN HEEL MOOI RESULTAAT!"

Voordat je begint met 'geld uitgeven' is bekend hoe het totale plaatje eruit komt te zien. Hierdoor ben ik uit mijn comfortzone gegaan qua kleuren/accessoires omdat ik wist dat het totale plaatje klopte. Ik ben erg blij met het eindresultaat dat verrassend is, maar heel goed passend bij onze stijl/wensen. De begeleiding was erg persoonlijk en intensief en ik vond fijn dat Veronique openstond voor eigen inbreng. Een ander groot voordeel was dat vooraf een budget door mij werd gegeven en dat hier ook aan werd voldaan.

Saskia
LOWRES-2732px-VERO-Interieur-RefProjecten-mei2020-(210)-HDR-Edit.jpg
bottom of page