VERBOUW JAREN 70 WONING MET EEN SCANDINAVISCHE TWIST

Een totale renovatie met een nieuwe indeling voor de begane grond. Wens: een heerlijke ruime leefkeuken met verbinding naar de tuin. Door een deel van de woonkamer af te halen en wanden te verplaatsen is een grote leefruimte ontstaan. De basis voor de begane grond is een gietvloer met glazen taatsdeuren voor een licht en luchtig geheel. 

Compleet interieurontwerp gehele woning

VERBOUW JAREN 70 WONING/

We genieten elke dag van ons fijne huis! Ons huis heeft een totale renovatie ondergaan incl. nieuwe indeling voor de begane grond. Veronique denkt heel praktisch mee en luistert goed naar onze wensen. Ze bracht nieuwe inzichten waar we zelf niet op gekomen waren. Je krijgt al een heel goed gevoel van de grootte van de ruimtes door de 3D tekeningen. Door het meubel-, kleuren- en materialenplan weet je al heel goed wat je moet kopen en dit scheelt erg veel tijd en neemt veel twijfels weg. Tevens kon ik Veronique elke keer vragen om haar advies. Ze is heel creatief, professioneel, vriendelijk en weet van aanpakken.

Lieve groet, Christian en Nienke