top of page

VERBOUW VRIJSTAANDE WONING 

Verbouwen of verhuizen?

Ina en Maurice waren al een tijdje op zoek naar een andere woning, maar konden niet vinden wat aan hun eisen voldeed, dan maar verbouwen. De gehele indeling is op de schop gegaan:
De oude berging kleiner gemaakt en een deel bij de nieuwe keuken aangetrokken, de muur tussen de woonkamer en keuken verwijderd, zodat er een mooie ruime leefkeuken ontstaat, met in de erker een zitnis.

  

In het ontwerp hebben we de garage omgebouwd naar coachruimte met een aparte ingang en een extra toilet gecreëerd bij de coachruimte. De oude garage een stukje naar voren uitgebouwd, zodat hier een berging / wasruimte kon worden gerealiseerd.

 

 

Door de maatwerk roomdivider worden beide ruimtes gescheiden en is er extra ruimte voor opbergen, maar ook voor het uitstallen van kleurrijke accessoires, superhandig!

Compleet interieurontwerp, bouwbegeleiding en styling

VERBOUW VRIJSTAANDE WONING/

Na jaren van uitstellen moesten we er toch aan geloven: een verbouwing van de woonkamer, keuken, hal, berging en een coachruimte in de garage. Dit kan je natuurlijk allemaal zelf doen, maar dan hadden we pas de verbouwing gedaan in 2035. Veronique heeft het ontwerp gemaakt met een geheel nieuwe indeling, de bouwbegeleiding op zich genomen en het huis afgestyled.  

 

Veronique is doortastend, gedegen, luistert goed naar beide smaken en weet dit om te buigen naar een passend geheel, met als resultaat een heerlijk huis om in te blijven wonen en werken. 

Ina en Maurice
bottom of page