NIEUW- EN VERBOUW BEDRIJFSPAND

De nieuwe look & feel van Bolscher

De kantoren en kantine van Vleesbedrijf Bolscher waren toe aan vernieuwing. Mijn opdracht was om voor het hele gebouw een interieurontwerp te maken. Tevens heb ik de bouwbegeleiding op mij genomen.

Compleet interieurontwerp en bouwbegeleiding

NIEUW- EN VERBOUW BEDRIJFSPAND

Gekozen voor een warm, tijdloos en functioneel interieur. Door het vele glas komt er heerlijk veel licht binnen in de kantoren. Als uitgangspunt gekozen voor een gietvloer, dit is een fijne basis om in het interieur met veel hout te werken. De houten latten geven een geborgen sfeer en dragen tevens bij aan de akoestiek. De deuren vallen ‘weg’ in de met hout beklede wanden.

 

Door houten latten voor de glazen wanden te plaatsen, heb ik zowel privacy als doorzicht voor de kantoren gecreëerd. Tevens geeft het hout warmte aan de lange strakke gang. 

 

In de centraal gelegen kantine een fijne lunchplek voor het personeel gecreëerd. Gekozen voor verschillende tinten blauw en groen, een notenhouten wand en ronde vormen. Tevens een akoestische fotowand geplaatst, zodat er minder last is van geluid.